Jdi na obsah Jdi na menu
 


Listopad

3. 11. 2008

24.11.Ve školce připravili představení toho, co se děti už naučili. A že toho je.. Mirinka s ostatními dětmi předvedla nekonečnou řadu písniček a básniček.

(Na fotce poznáte Mirinku podle nejhezčích nohou)

Obrazek

 24.11. Teta Jitka měla kulatiny, tak jsme se zase sešli jako rodina a oslavovali...

Obrazek

 

17. 11. Včera měla Noemka (ještě společně s Natálkou a Terezkou) požehnání. Zapomněli jsme doma foťák, tak snad nějaké fotky získáme později.

Noemka má chudák kašel, doufám, že to nebude trvat dlouho, je mi jí líto.

15. 11. Mirinka zase pomáhala

 

Obrazek

 

14.11. Nedávno byl u nás na obědě strejda Dída.Holky si ho musely pořádně užít..

Obrazek

 

 

 

 

13.11. V noci se mi Noemka zdála nějaká horká. Naměřily jsme 38,6. Doufám, že se z toho nevyklube nic špatného. Jinak vypadá spokojeně, normálně baští a spinká. Dneska zatím bez teplot.

Obrazek

 

 

 

 

9.11.Martina si podvrtla kotník(zapomněla na poslední schod ..). Banální záležitost se posléze ukázala jako nebanální..  Martina nemohla najednou v podstatě nic(např. přenést Noemku z ložnice do obýváku atp.) Zkrátka najednou byl všechno problém. Teď se to již zlepšuje a Martina pokračuje v nekončící práci a péči o nás ostatní. Vyfotil jsem jí, jak si představuje, že se na chvíli ocitla bez práce(na dlažbě) a jen tak spokojeně odpočívá...              

Obrazek

 

 

4. 11. Noemka má narozeniny(3 měsíce). Dnes jsme byly u paní doktorky, měla jsem z toho trochu trému, kolik bude ta naše holka vážit. Váží 3980g a měří 56cm. Vyrostla už 9 centimetrů. Nepřibírá nějakým závratným tempem, ale stačí to(nemusíme dokrmovat).

Obrazek

 

3.11. Mirinka už většinou po obědě nespí, ale někdy ji přece únava zmůže a jde si dobrovolně sama zdřímnout, zvládne to i v autě

 

Obrazek